SETÓ

SETÓ és una empresa familiar nascuda al Solsonès als anys 60.

Durant els anys 60 el Sr. Joan Vilaseca i Boix compra un camió i inicia el negoci de compravenda de cereal, al cap d’un temps s’incorpora al negoci el seu fill Melitó Vilaseca i Viladrich que serà qui acabarà portant l’empresa.

Són uns inicis durs, on la compravenda de cereal es basa amb la confiança, la bona fe i la paraula entre el cerealista i l’agricultor. En aquell temps no es disposava de la maquinària adequada i per tant, el treball dur i l’esforç físic era el dia a dia dels cerealistes i agricultors. Malgrat totes les dificultats, el Sr. Melitó Vilaseca aconsegueix fer-se un nom en el difícil món cerealista i així el negoci va prosperant.

Després de la mort del Sr. Melitó Vilaseca, el negoci continua a mans dels seus familiars. A partir d’aquest moment els familiars passen a ser el nucli de l’empresa basant-se en la relació diària amb l’agricultor i resolent totes les necessitats que els agricultors poden tenir en les seves tasques professionals; des de la sembra del cereal fins a la seva recol·lecció. La filosofia de l’empresa és donar comoditat, rapidesa i bon servei als agricultors.

Cereals Setó

Durant aquest procés de transformació empresarial també s’incorporen a l’empresa altres persones capaces de donar a l’agricultor tots el serveis que necessita. És per aquest motiu que l’empresa SETÓ comença a diversificar els seus productes i a ampliar les diferents línies de negoci. A partir d’aquest moment hi ha un canvi substancial en l’activitat de l’empresa ja que a part de la compravenda de cereal també es dedica a la compra venta d’adobs, fitosanitaris, llavors… així com els serveis d’escampar adobs i herbicides als camps de conreu.